Jäsenseurat | Liity ja kehity kuvaajana

Henkilöjäsenet liittyvät jäseneksi paikalliseen kameraseuraan. Paikalliset kameraseurat ovat SKsL:n jäsenyhdistyksiä.

Alueesi kameraseurassa tapaat muita saman henkisiä kuvaajia ja yksilölaji muuttuu mukavaksi sosiaaliseksi harrastukseksi. Jäseniä on kaiken ikäisiä,  luontokuvaajista henkilökuvaajiin. Lähes puolet jäsenistä on naisia.

Kaikki kuvaavat ja kaikenlaisilla kameroilla, joten kännykälläkin voi hyvin aloittaa. Digikuvaukseen kuuluu tietotekniikka ja filmikuvaukseen pimiö. Näihinkin asioihin saat tukea paikallisessa kameraseurassa mm. koulutusten, kuvausretkien ja näyttelyihin osallistumisen muodossa. Lähtötasollasi ei ole väliä, seurassa on tarkoitus oppia lisää.

Etsi lähin kameraseura
Katso kameraseurojen koulutustarjonta
Katso seurojen esittelyvideoita
Harrasta, opi ja innostu kameraseurassa

Parasta on se, että olipa kuvaukseen liittyvä kysymyksesi mikä tahansa, seurasta löytyy aina jäsen, joka on asiaa jo miettinyt ja osaa antaa neuvoja.

Jäsenenä saat oikeuden osallistua SKsL:n sekä kansainvälisiin näyttelyihin ja tavoitella valokuvaajan arvonimiä. Jäsenseurat ovat voineet neuvotella etuja paikallisten liikkeiden kanssa.

Suomessa on 70 aktiivisesti toimivaa kameraseuraa. Tutustu niiden verkkosivuihin ja tulevaan ohjelmaan. Voit käydä seurojen tapaamisissa tutustumassa toimintaan ennen liittymistä. Harrastuksen aktiivisuuden määritelet oman ajankäyttösi mukaan.

Mielikuvitus Lempäälästä vierailulla paikallisen valokuvaajan (Mitja Kortepuro) studiolla.
Kesäkurssi 5 päivää
Studiokurssi Tampereella
Yöajelulla
Kouvolan Kameraseuran projekti. Tekijätiimi: Pekka Niemi ja Julius Frilander. 

Comments are closed.