Yleistietoa Turun Kamerat ry:stä


Turun Kamerat ry on valokuvausharrastajien yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja ylläpitää valokuvausharrastusta Turun seudulla.

Valokuvauksen eri aihepiirien ja osa-alueiden suhteen olemme kaikkiruokaisia ja jäsenten kuvauskohteina ovat yhtä lailla luonto, ihmiset, eläimet, tapahtumat kuin matkailukin. Jokainen jäsen voi tuoda omia kuviaan ja laittaa niitä sekä seuran sisäisiin kilpailuihin että kansallisiin tai kansainvälisiin valokuvakilpailuihin. Omassa piirissä kuvistaan saa myös palautetta ja vinkkejä erilaisista kuvaamiseen liittyvistä asioista.

Kuukausikokouksissa järjestämme erilaista ohjelmaa. Pidämme mm. lyhyitä tai pidempiä kuvaus- tai kuvankäsittelykursseja, joiden avulla kaikki voivat kehittää itseään kuvaajina tai kuvien käsittelijöinä.

Turun Kamerat kuuluu Suomen Kameraseurojen Liittoon ja tätä kautta jokaisella jäsenellä on mahdollisuus osallistua Kameraserojen liiton tai sen jäsenjärjestöjen monipuoliseen koulutustarjontaan. Jäsenetuna on myös Kameralehti jäsenhintaan.

Jäsenet ovat suurimmaksi osaksi valokuvauksen harrastajia, mutta joukkoon mahtuu myös ammatissaan valokuvauksen kanssa tekemisissä olevia tai olleita jäseniä. Jäsenyyteen riittää kiinnostus valokuvaukseen, osaaminen ja taidot kasvavat harrastuksen myötä.

Jäsenemme kuvaavat monenlaisilla kameroilla pokkareista alkaen, eikä käytetyillä välineillä sinänsä ole merkitystä. Tärkeämpää on pyrkiä saamaan aikaiseksi hyviä ja mielenkiintoisia kuvia.

Tule mukaan toimintaan!

 

AJANKOHTAISET ASIAT

Ajankohtaista
Jäsentiedotteet
Toimintakalenteri

KUVAGALLERIAT


Vuosigalleriat:
Vuosigalleria 2017
Vuosigalleria 2016

KILPAILUT


Kuukausikilpailukuvat
Kilpailupisteet
TK vuosikilpailukuvat 2017
TK - Kameraseura-74 haastekilpailukuvat 2017
KV kilpailut

- FIAP kuvat 2017

LUKUNURKKA

Albumit
Kirjasto
Osto ja myynti
Yhdistyksen historiikki

TOIMINTA

Yleistietoa yhdistyksestä
Kerhotoiminta
- Matkakerho
- Kuvakerho

Hallinto ja toimihenkilöt
Jäsenistölle myönnetyt arvonimet
Toimintasuunnitelma
Toimintakertomus
Kuukausikokousten muistiot
Jäsenasiat

SÄÄNNÖT JA OHJEET

Yhdistyksen säännöt
Kilpailusäännöt
- Yleiset ohjeet kilpailukuville
- Ohjeet luomukuvalle
- Haastekilpailun säännöt

Kerhotoiminnan säännöt
Palkitseminen

LINKIT MUUALLE

Vakka arkistotietokanta
Linkkejä

Palaa alkusivulle