1948

Toimintakertomus vuodelta 1948

Vuosi on jälleen vierähtänyt, ja vaikka materiaalitilanne alkuvuodesta näytti niin mustalta, niin on tilanne tällä hetkellä ilahduttavan hyvä, joten seuran tähänastiset valokuvausteknilliset pulmat saadaan korjatuksi.

Kuitenkin vaikka materiaalia on ollut vähän saatavissa, on seuramme pystynyt pitämään lukuisia kilpailuja, mm. illalliskilpailuja neljä kertaa ja muita kilpailuja kuusi kertaa, joista mainittakoon kummikaupunkien kilpailu sekä Suomen kameraseurojen liiton vuosikilpailu, joissa molemmissa seuramme saavutti meille kunnioitettavan sijan. Yleensä taso kilpailuissamme on yhä vaan nousemassa, joten johtokunta saa olla tyytyväinen kilpailujen tuloksista.

Yleisiä kokouksia on pidetty yhdeksän, ja johtokunnan kokouksisa viisi.

Vuoden aikana on seuran johtokunnan keskuudessa tapahtunut seuraavat muutokset: Neiti T.Lappalaisen erottua 5.4. valittiin hänen paikallensa rahastonhoitajaksi kauppias H.Voikkanen, sekä sairauden vuoksi myönnettiin pe 15.10. johtaja Grönqvistille ero seuran sihteerin tehtävistä ja valittiin tilalle herra L.Laukas.

Vuoden 1948 tuloksista saamme olla tyytyväisiä, kun otamme huomioon pienen kilpailijaluvun, mutta toivomme, että aktiivisia kilpailijoita ilmaantuisi ensi vuonna enemmän. Samalla johtokunta kiittää seuran jäseniä menneestä vuodesta.

Toimintakertomus 1948.pdf