1947

Toimintakertomus vuodelta 1947

Vuosi on vierähtänyt, ja niin mustalta kuin valokuvaustarpeiden saanti onkin näyttänyt, ollaan silti saatu aikalailla aikaan.

Niinpä kilpailuja on pidetty neljä (4) ja illalliskilpailuja kaikkiaan kuusi (6). Taso näissä kilpailuissa on huomattavasti aina noussut, joten johtokunta saa olla tyytyväinen kilpailujen tuloksista.

Kokouksia johtokunnalla on ollut seitsemän ja arvostelulautakunnalla kaksi, sekä yleiskokouksia neljätoista. Esitelmiä kokousten yhteydessä on pidetty neljä ja kaksi varjokuva- ja välivalokuvaesittelyä, sekä yksi vieraskäynti K.T.R:n valokuvauslaboratoriossa, missä valokuvaaja Jarl Mortensen selosti valaisevasti kaikkien kalustojen käytöstä ym. Retkeilyjä on järjestetty kolme, nimittäin Saimaan kanavalle, Myllysaarelle ja Tykin kaupunginosaan.

Varoja seuralla on kaikkiaan 10 273 mk. Näistä on lahjoituksina saatu ainoastaan 1091 mk, joten varat eivät ole kovin suuret. Kiertopalkintoja seuralla on kolme, joten ahkerasti vaan ensi vuonna niiden kimppuun.

Seuran säännöt on registeröity ja seura hyväksytty Suomen kameraseurojen liiton jäseneksi.

Vuoden 1947 tuloksista saamme kuitenkin olla tyytyväisiä, kun ottaa huomioon kaikki puutteellisuudet, mutta toivomme ensi vuodelta yhä parempaa.

Toimintakertomus 1947.pdf