Vuoden Kuvaaja 2019 kilpailu

Vuoden 2019 seuran sisäiset kilpailut

GP-1 kisa

Aihe: ”Tila”. Kuvat tulee lähettää viimeistään 27.2.2019 osoitteeseen kilpailut.saimaan.kameraseura@gmail.com. Osallistu 1-3 digikuvalla (2-5 kuvan sarja on yksi teos), joiden koko on max. 1920 px leveys tai 1080 px korkeus. Ilmoita sähköpostissa osallistutko liigaan vai haastajasarjaan. Kuvien katselu ja tulosten julkistus jäsenillassa xx.3.2019. Osakilpailuissa kerätään pisteitä Saimaan Kameraseuran Vuoden Kuvaaja -kisaan tai Vuoden Haastaja -kisaan.

GP-2 kisa

Aihe: ”Luontokuva”. Kuvat tulee lähettää viimeistään 21.8.2019 osoitteeseen kilpailut.saimaan.kameraseura@gmail.com. Osallistu 1-3 digikuvalla (2-5 kuvan sarja on yksi teos), joiden koko on max. 1920 px leveys tai 1080 px korkeus. Ilmoita sähköpostissa osallistutko liigaan vai haastajasarjaan. Kuvien katselu ja tulosten julkistus jäsenillassa xx.xx.2019. Osakilpailuissa kerätään pisteitä Saimaan Kameraseuran Vuoden Kuvaaja -kisaan tai Vuoden Haastaja -kisaan.

GP-3 kisa

Aihe vapaa. Kuvat tulee lähettää viimeistään 20.11.2019 osoitteeseen kilpailut.saimaan.kameraseura@gmail.com. Osallistu 1-3 digikuvalla (2-5 kuvan sarja on yksi teos), joiden koko on max. 2400 px pidemmältä sivulta. GP-3 kilpailussa on mukana myös vedossarja, johon osallistuvat kuvat (1-3 teosta) toimitetaan kilpailusihteerille. Ilmoita sähköpostissa osallistutko liigaan vai haastajasarjaan. Ilmoita samalla myös vedosten nimet. Kuvien katselu ja tulosten julkistus jäsenillassa 18.12.2019.

GP-osakilpailuista ja kuukauden kuva-kisoista kerätyt pisteet ratkaisevat kameraseuran sisäisen kuvakilpailun voiton. Liigan voittaja nimetään Saimaan Kameraseuran Vuoden Kuvaajaksi, ja hän saa kiertopalkinnon sekä kunniakirjan. Haastajasarjan voittaja saa kunniakirjan sekä pääsee seuraavana vuonna kisaamaan liigaan.

Valokuvakilpailut ovat tärkeä osa Saimaan kameraseuran toimintaa, koska ne kannustavat jäseniä tuomaan kuviaan kokouksiin nähtäviksi. Seura kannustaa osallistumaan myös kansallisiin ja kansainvälisiin näyttelyihin, koska myös ne ovat käytännössä kilpailuja.

Kansainvälisiin FIAP kilpailuihin voi käydä tutustumassa täällä.