Saimaan Kameraseura ry

 

Saimaan Kameraseura Ry -logoSaimaan kameraseura ry on Lappeenrannan kaupungin ja Etelä-Karjalan maakunnan asukkaille tarkoitettu yhdistys. Sen tarkoitus on ylläpitää ja edistää valokuvauksen ja valokuvataiteen harrastusta ja tasoa, sekä koota harrastajat yhteiseen toimintaan. Tarkoituksena on myös uudistaa ja kehittää kansalaisten käsitystä valokuvataiteesta.

 

Kameraseuralaiset kokoontuvat joka kuukauden kolmantena arkitiistaina jäseniltaan ja kuukauden viimeisenä arkitiistaina tekniikkailtaan; kesä- ja heinäkuussa on tosin korvaava ohjelma. Jäsenilloissa kuunnellaan esitelmiä, katsellaan valokuvia ja keskustellaan ajankohtaisista asioista; tekniikkailloissa pääpaino on työpajamaisessa tekemisessä. Lisäksi järjestetään kuvausretkiä ja erilaisia kursseja.

Saimaan kameraseura on Suomen kameraseurojen liiton ja sitä kautta myös Suomen valokuvajärjestöjen keskusliitto Finnfoto ry:n ja Fédération Internationale de l’Art Photographique:n jäsen.

Jäseniä seurassa on noin 220, ja olemme Suomen toiseksi suurin kameraseura.

TIEDOTE SAIMAAN KAMERASEURAN JÄSENILLE 28.2.2014
Patentti- ja rekisterihallitus on hyväksynyt ehdottamamme sääntömuutoksen 19.2.2014 koskien

– Hallituksen varsinaisten jäsenten lukumäärää (3-11) sekä varajäsen käytännöstä luopumisesta
– Sääntömääräiset kokoukset voidaan jatkossa kutsua koolle myös sähköisiä kanavia käyttäen eli seuran kotisivuilla olevalla kutsulla ja/tai sähköpostitse lähetettävällä kutsulla. Lisäksi aiemmat perinteiset kanavat (lehti/kirje) ovat myös valikoimissa

Päivitetyt säännöt löytyvät täältä.