Valokuvauskoulutus

Valokuvauksen peruskurssit

Saimaan Kameraseura järjestää vuosittain 1-2 noin kuukauden mittaista valokuvauksen peruskurssia. Luento tyyppiset tunnit ovat pääsääntöisesti torstaisin klo 18-20  sekä käytännön harjoitteluun painottuvat työpajat lauantaisin klo 13 -16. Kurssin hinta on EI JÄSENILLE 60 eur ja Saimaan Kameraseran jäsenille 30 eur. Maksu sisältää opetuksen sekä PDF muotoisen oppimateriaalin.

Mikäli olet kiinnostunut oppimaan valokuvauksen perusteita, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen saimaan.kameraseura(at)gmail.com ja lisäämme nimesi ennakkoilmoittautuneiden listalle. Saat sitten sähköpostiisi tiedon kun kurssi on ajankohtainen ja voit siinä vaiheessa päättää haluatko osallistua.

Muut syventävät valokuvauskoulutukset

Järjestämme vuosittain erityyppisiä viikonloppu koulutuksia/työpajoja mm. kuvankäsittelystä, studiokuvauksesta, mallinohjauksesta, jne. Näistä ilmoitetaan erikseen, joten seuraa ilmoitteluamme. Viikonloppu työpajat ovat myös maksullisia.

Suomen Kameraseurojen Liiton koulutukset

Suomen Kameraseurojen Liitto järjestää myös maksullisia valokuvauksen eri aihepiireihin liittyviä koulutuksia eripuolilla Suomea. Niistä saat tietoa täältä.