Tapahtumakalenteri

Syyskuun jäsenilta 19.9.2017 klo 18:00

Syyskuun jäsenillassa katsellaan GP-2 Melankolia kilpailun kuvia, keskustellaan niistä ja kuullaan lopuksi kuin kävi itse kullekin. Kisan tuomaroi Kittteen Kesälahden kappeliseurakunnan diakoni Pia Kangas. Pia on pitkän linjan valokuvaaja ja on ollut myös Saimaan Kameraseuran jäsenkin sekä pitänyt oman valokuvanäyttelyn Kaakkois-Suomen Valokuvakeskuksessa muutama vuosi sitten.

Tervetuloa Galleria Pihattoon!

Syyskuun tekniikkailta 26.9.2017 klo 18:00

Syyskuun tekniikkaillan teemana on tulostus ja värienhallinta ihan käytännön esimerkein. Ilta pidetään poikkeuksellisesti FotoKarelian tiloissa osoitteessa Valtakatu 30, Lappeenranta.  Liikkeen omistajien lisäksi paikalle tulee myös Suomen Interfoto Oy:n edustaja kertomaan em. aiheista ja lisäksi näytön värienhallinnasta Spyder kalibrointilaitteella. Illan aikana luvassa myös hyväksi käytettäviä tarjouksia ainakin omien kuvien tulostamiseksi. Tässäkohtaa kannattaa muistaa että Vuosinäyttelymme on ajankohtainen 16.10. 2017 lähtien, joten kannattaa hyodyntää oman paikkakunnan palveluja!

Tervetuloa joukolla mukaan!

Iltapäivä yötaivaan valokuvauksen merkeissä 30.9.2017 klo 15:00

Saimaan Kameraseura järjestää yhteistyössä Kaakkois-Suomen Valokuvakeskuksen kanssa  kaikille avoimen yleisötapahtuman, jossa Nuoret Valokuvaajat ryhmän vetäjä Esa Rosqvist kertoo yötaivaan valokuvaamisesta ja kuvankäsittelystä esimerkkien kautta.

Tapahtuma on maksuton ja ikärajaton.

Tervetuloa Galleria Pihattoon!
Valtakatu 80 (käynti Kaukaankadun puolelta), Lappeenranta

10th World Wide Photowalk 7.10.2017 klo 13:00

World Wide Photowalk järjestetään nyt kymmenettä kertaa maailmanlaajuisesti ja Lappeenranta on jälleen mukana menossa. Lähtö tapahtuu Etelä-Karjalan museon edestä  osoitteessa Kristiinankatu 15, 53900 Lappeenranta ja reitti päättyy yhteiseen kahvitteluun Kahvila Silmussa/Lehmus Roasteryssa osoitteeseen Satamatie 6, 53900 Lappeenranta noin klo 15 alkaen.

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Kaikki tapahtumat: