Filmijäärät 10.1.2012

Analogiseen valokuvaukseen hurahtaneet jäsenemme kokoontuivat valokuvakeskukselle tiistai-iltana miettimään filmivalokuvauksen tulevaisuutta seurassamme. Pimiötekniikan kehittäminen, vanhojen tyylisuuntien tutkiminen ja matkiminen, sekä jopa oma näyttely vilahtivat keskusteluissa parituntiseksi venähtäneen illan aikana. Samalla tutustuttiin paikalletuotuihin manuaalikameroihin.

Lopputulos oli selvä: Tällaiselle ryhmälle on tarvetta seurassamme – olihan jo avauksessakin mukana seitsemän henkilöä.

Mielenkiintoista on havaita, että Saimaan Kameraseuralla on nyt säännöllistä toimintaa jo kuusi kertaa kuukaudessa, siis useammin kuin kerran viikossa! Nuorisojaosto kokoontuu kahdesti kuussa, jäsen- ja tekniikkaillat pidetään molemmat kerran, ja nyt filmijäärät täyttävät tyhjän aukon kuun toisen tiistain kohdalla. Kuudenneksi tapaamiseksi lasketaan valokuvakeskuksen näyttelyiden avajaiset kuun ensimmäisenä keskiviikkona, koska myös siellähän me toisemme aina näemme. 🙂