SKsL:n vuosinäyttelyssä menestynein seura 29.10.2011 ja Seuracup-voitto 30.10.2011

Saimaan kameraseura on Suomen kameraseurojen liiton teemanäyttelyssä 2011 ”Tunnelma” menestynein kameraseura. Tuomaristo perusteli voiton tylysti: Eniten osallistujia, eniten nuoria, eniten kunniakirjoja, eniten läpimenneitä kuvia ja eniten läpipäässeitä kuvaajia. Eli tuomaristolla ei mielestään ollut vaihtoehtoja. 🙂

Kunniakirjan saaneet teokset olivat: Mari Huttunen: Erätauolla, Kauko Keränen: Missä kalat, ja Tatu Kosonen: Odottajat. Muut läpipäässeet kuvaajat olivat Sami Auvinen, Eija Hirvi-Talka, Tommi Joutjärvi, Anu Kosonen, Jukka Kosonen, Jetro Matilainen, Jarmo Mäntykangas, Hannu Rissanen ja Marita Räsänen.

Teemanäyttelyn järjesti tänä vuonna Hämeenkyrön Kameraseura ry. Näyttelyyn tarjottiin noin 1000 teosta, joista noin 20% hyväksyttiin näyttelyyn. Tuomareina toimivat Leena-Maija Lindqvist, Taisto Nurkkala, Paula Kivimäki, Jere Lepola ja Ulla Kangasperko.

Liiton syyskokouksessa julkaistun kansallisen Seuracup-kilpailun voiton tuoman kunniakirjasalkun joutui lunastamaan kokoelman koonnut kilpailusihteerimme Tommi Joutjärvi. Kiitospuheessaan Tommi nosti ylös sen, että meidän seuramme osallistui laajalla rintamalla, 20 kuvaajan voimin, kisaan. Eivät yksittäiset huippukuvat, vaan ehdottomasti paras joukkuepeli on siis mielestämme voittomme syynä.

Vuonna 2011 Saimaan Kameraseura oli näyttelyssä menestynein seura molemmissa liiton näyttelyissä, ja lisäksi liiton seuracupin voittaja. HATTUTEMPPU!