Ajankohtaista

Päiväretki Kuva- & Kameramessuille 18.3.2017

Saimaan Kameraseura järjestää jälleen päiväretken Helsinkiin Kuva & Kamera messuille. Samalla halukkaat voivat käydä tutustumassa Suomen Valokuvataiteen Museon näyttelyihin Ruoholahdessa.

MATKAAN OSALLISTUMINEN
– Retkelle mahtuu mukaan 49 nopeinta. Myös ei jäsenet saavat osallistua matkaan.
– Sitova ilmoittautuminen 12.3.2017 mennessä Jarmo Mäntykangas, p. 050 338 7652 TAI saimaan.kameraseura(at)gmail.com.
– Ilmoita myös osallistutko käyntiin Suomen Valokuvataiteen Museolla + oma puhelinnumerosi.

HINNAT JA MAKSAMINEN
Kuljetusmaksu (30 eur) suoritetaan kameraseuran tilille FI53 4108 0010 0870 40, 15.3.2017 MENNESSÄ. Viestikenttään maininta ’RETKI 18.3.2017 + osallistujien nimet, jos useampi samalla maksulla.

Saamme mahdollisesti myös vapaaliput messukeskukseen (odottaa vielä vahvistusta)

Suomen Valokuvataiteen Museolla käynti tapahtuu tänäkin vuonna Helsingin julkista liikennettä käyttäen. Messukeskuksesta on helppo siirtyä Pasilan asemalle, josta paikallisjunalla keskustaan ja sieltä metrolla Ruoholahteen, josta loppumatka kävellen. Aikaa yhdensuuntaiseen siirtymiseen menee n. 30 min ellei iske jano välissä 😉

AIKATAULU
08:00 Hakalin pysäkki (Suomen Kotileipomon myymälän edessä)
n. 08:05 Karjalantien pysäkki Lauritsalassa
n.08:10 Technopoliksen pysäkki Lappeenrannan keskustassa
n. 08:15 Helsingintiellä sekä Kareliaparkin että Eläinklinikka Tikan läheisellä pysäkillä.
n. 11:30 Messukeskus
n. 17:00 Paluumatka
n. 20:00 Lappeenranta

Lisätietoa kohteista:
Kuva- & Kamera Messut
http://www.kuvamessut.com/

Suomen Valokuvataiteen Museo
http://www.valokuvataiteenmuseo.fi/fi/nayttelyt/nyt

Vuoden 2017 ensimmäinen valokuvauksen peruskurssi alkaa huhtikuussa

Tarkempi aikataulu löytyy täältä. Jos olet kiinnostunut liittymään mukaan, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen saimaan.kameraseura(at)gmail.com

Seuran jäsenkirjeet verkossa

Kuukausittaiset jäsenkirjeet löytyvät nyt myös seuran nettisivuilta kohdasta Toiminta -> Jäsenkirjeet. Jäsenkirjeet lähetetään sähköpostilla ja niissä tiedotetaan jäsenistöä tulevista tapahtumista, joten pidäthän sähköpostiosoitteesi ajantasalla. Mikäli se muuttuu, niin ilmoita uusi osoitteesi seuran sähköpostiin saimaan.kameraseura(at)gmail.com.

Toiko Pukki Kameran teemasivusto avattu

Vuosittaisen Toiko Pukki Kameran tapahtuman oma teemasivu löytyy yläosan valikosta Toiminta – Valokuvauskoulutus – Toiko Pukki kameran? Sivulta on myös saatavilla illan aikan näytetty esitys.

Saimaan Kameraseuran nuorisojaostolle haetaan aktiivista vetäjää!

Jos olet itse tai tiedät jonkun valokuvauksesta innostuneen nuoren 18-30 vuotiaan henkilön, niin kameraseuran nuorisoryhmä kaipaa tällä hetkellä aktiivisen asenteen omaavaa henkilöä vetämään nuorisojaoston toimintaa. Rooliin kuuluu myös tiivis yhteistyö seuran hallituksen kanssa. Ilmoittaudu tai anna vinkki seuran puheenjohtajalle saimaan.kameraseura(at)sksl.fi

Pari minuuttia ajastasi valokuvauksen hyväksi

Jos et ole vielä täyttänyt Kopioston valvontavaltakirjaa tee se nyt heti, se on riskitön, helppo ja nopea tapa edistää valokuvausta Suomessa ja varmistaa tukijallemme Finnfotolle merkittävä rooli myös tulevaisuudessa. Saamamme avustukset eivät ole tärkeitä ainoastaan Suomen Kameraseurojen Liitolle vaan myös jokaiselle jäsenseuralle sekä jäsenelle, jos ja kun on tarvetta esimerkiksi koulutuksille, nuorisotoiminnan tukemiseen, valokuvanäyttelyille tai seuran omille kuvausprojekteille.

Jotta Finnfoton rooli olisi vahva jatkossakin, on tärkeää, että jokainen jäsenemme on toimittanut Kopiostolle valvontavaltakirjan: lisätietoa ja täyttöohjeita saat täältä.

Jos olet valtakirjan jo kertaalleen täyttänyt se riittää. Kiitos siitä.

Tietoa käynnissä olevista kuvakilpailuista

Seuran Vuoden Kuvaaja meriittejä varten kannattaa perehtyä kisasivuihin täällä.