Ajankohtaista

Saimaan kameraseura osallistuu jälleen Naisten Vuoksi  liikuntatapahtuman valokuvaamiseen 26.8.2017

Kuten viime vuonnakin, myös tänä vuonna osallistumme EKLU ry:n organisoiman Naisten Vuoksi liikuntatapahtuman valokuvaamiseen. EKLU ry tarjoaa ainakin lounaan sekä lienee muutakin vaivanpalkkaa vapaaehtoisille. Halukkaat voivat jo nyt ilmoittautua mukaan osoitteeseen saimaan.kameraseura(at)gmail.com.

Ennakkotietoa Saimaan kameraseuran omasta Vuosinäyttelystä 2017

Saimaan kameraseuran vuosinäyttely 2017 järjestetään tänä vuonna teemalla ”Elämää Etelä-Karjalassa 2000 -luvulla”. Ajankohta 16.10.2017 – 9.11.2017 ja paikkana Lappeenrannan kaupungintalon lämpiö.
 
Pankaas siis penkoen kuva-arkistojanne ja valkatkaa elämänmakuisia kuvia eri vuodenajoilta eri puolilta maakuntaa.
 
Lähempänä ajankohtaa kysellään sitten talkooapuja. Eli pystytys tapahtuu 16.10.2017 ja purku 9.11.2017.

Seuran jäsenkirjeet verkossa

Kuukausittaiset jäsenkirjeet löytyvät nyt myös seuran nettisivuilta kohdasta Toiminta -> Jäsenkirjeet. Jäsenkirjeet lähetetään sähköpostilla ja niissä tiedotetaan jäsenistöä tulevista tapahtumista, joten pidäthän sähköpostiosoitteesi ajantasalla. Mikäli se muuttuu, niin ilmoita uusi osoitteesi seuran sähköpostiin saimaan.kameraseura(at)gmail.com.

Valokuvauksen perusteet teemasivusto avattu

Valokuvauksen perusteet  -tapahtuman oma teemasivu löytyy yläosan valikosta Toiminta – Valokuvauskoulutus – Valokuvauksen perusteet. Sivulta on myös saatavilla tapahtumassa näytetty esitys.

Saimaan Kameraseuran nuorisojaostolle haetaan aktiivista vetäjää!

Jos olet itse tai tiedät jonkun valokuvauksesta innostuneen nuoren 18-30 vuotiaan henkilön, niin kameraseuran nuorisoryhmä kaipaa tällä hetkellä aktiivisen asenteen omaavaa henkilöä vetämään nuorisojaoston toimintaa. Rooliin kuuluu myös tiivis yhteistyö seuran hallituksen kanssa. Ilmoittaudu tai anna vinkki seuran puheenjohtajalle saimaan.kameraseura(at)sksl.fi

Pari minuuttia ajastasi valokuvauksen hyväksi

Jos et ole vielä täyttänyt Kopioston valvontavaltakirjaa tee se nyt heti, se on riskitön, helppo ja nopea tapa edistää valokuvausta Suomessa ja varmistaa tukijallemme Finnfotolle merkittävä rooli myös tulevaisuudessa. Saamamme avustukset eivät ole tärkeitä ainoastaan Suomen Kameraseurojen Liitolle vaan myös jokaiselle jäsenseuralle sekä jäsenelle, jos ja kun on tarvetta esimerkiksi koulutuksille, nuorisotoiminnan tukemiseen, valokuvanäyttelyille tai seuran omille kuvausprojekteille.

Jotta Finnfoton rooli olisi vahva jatkossakin, on tärkeää, että jokainen jäsenemme on toimittanut Kopiostolle valvontavaltakirjan: lisätietoa ja täyttöohjeita saat täältä.

Jos olet valtakirjan jo kertaalleen täyttänyt se riittää. Kiitos siitä.

Tietoa käynnissä olevista kuvakilpailuista

Seuran Vuoden Kuvaaja meriittejä varten kannattaa perehtyä kisasivuihin täällä.