Ajankohtaista

Seuran kotisivut on uusittu

Saimaan kameraseuran uudet kotisivut löytyvät osoitteesta

WWW.SAIMAANKAMERASEURA.FI

Näitä sivuja ei enää ylläpidetä ja nämä tulevat poistumaan lähiaikoina.

Syyskokouksen terveiset

Seuran syyskokous pidettiin 6.11.2019 Kuutinkulmassa. Kokouksessa esitelty toimintasuunnitelma ensi vuodelle on nyt nähtävillä kohdassa Toiminta > Toimintasuunnitelma 2020. Odotettavissa olevia uudistuksia lyhyesti:

  • Yhdistyksen jäsenmaksu nousee 40 euroon. Puolikkaan jäsenmaksun edellytykset pysyvät ennallaan ja se nousee 20 euroon. Koska maksamme nykyisin kokoontumistilasta vuokraa, on korotus välttämätön toiminnan jatkuvuuden ja tason säilyttämiseksi.
  • GP-kilpailujen määrä laskee ensi vuonna kahteen, mutta Kuukauden kuva -kisoja pidetään säännöllisemmin, ja niistä palkitaan aiempaa suuremmalla pistemäärällä.
  • Seuran kotisivut uudistetaan.

Hallituksesta erovuorossa oleva Tarja Riikonen ei jatka uudelle kaudelle, ja hänen tilalleen hallitukseen valittiin Jyrki Jääskeläinen. Lämmin kiitos Tarjalle seuran eteen tekemästäsi työstä! Seuran puheenjohtajana jatkaa Heini Eronen. Vuonna 2020 hallituksen miehitys on siis seuraava: Jukka Kosonen (varapuheenjohtaja ja sihteeri), Seppo Kuittinen (talousvastaava), Sara Suikkanen (tiedottaja), Tuomo Himmanen (kilpailusihteeri) ja Jyrki Jääskeläinen (näyttelyvastaava). Kiitämme seuran jäseniä luottamuksesta!

Aika tilata jokaisen suomalaisen valokuvaajan oma lehti Kameralehti

sksl_banneri-Kamera-lehti-tarjous

Saimaan Kameraseuran jäsenet saavat Kameralehden kestotilauksen vuodelle 2019 hintaan 79 eur  Normaali kestotilaushinta on 96 eur eli hinnasta on höylätty pois noin 18%.

Tee tilauksesi täällä!

Oletko kiinnostunut valokuvakilpailuista?

Olemme avanneet uuden sivuston josta löytyy perustietoa Suomen Kameraseurojen Liiton järjestämistä valokuvakilpailuista sekä kansainvälisestä kilpailutoiminnasta.  Käypä tutustumassa täällä ja hyppää rohkeasti mukaan ja laajenna osaamistasi valokuvakilpailujen kautta. Kannattaa kysellä aiheesta myös seuran Facebook sivulla ja jos kansainvälinen kilpailutoiminta kiinnostaa, niin liity FIAP -kisailijat Facebook ryhmään, jota ylläpitää SKsL.

Seuran sisäistä Vuoden Kuvaaja -kilpailua varten kannattaa perehtyä kisasivuihin täällä.

Seuran jäsenkirjeet verkossa

Jäsenkirjeet löytyvät nyt myös seuran nettisivuilta kohdasta Toiminta -> Jäsenkirjeet. Jäsenkirjeet lähetetään sähköpostilla ja niissä tiedotetaan jäsenistöä tulevista tapahtumista, joten pidäthän sähköpostiosoitteesi ajantasalla. Mikäli se muuttuu, niin ilmoita uusi osoitteesi seuran sähköpostiin saimaan.kameraseura(at)gmail.com.

Valokuvauksen perusteet teemasivusto avattu

Valokuvauksen perusteet  -tapahtuman oma teemasivu löytyy yläosan valikosta Toiminta – Valokuvauskoulutus – Valokuvauksen perusteet. Sivulta on myös saatavilla tapahtumassa näytetty esitys.

Saimaan Kameraseuran nuorisojaostolle haetaan aktiivista vetäjää!

Jos olet itse tai tiedät jonkun valokuvauksesta innostuneen nuoren 18-30 vuotiaan henkilön, niin kameraseuran nuorisoryhmä kaipaa tällä hetkellä aktiivisen asenteen omaavaa henkilöä vetämään nuorisojaoston toimintaa. Rooliin kuuluu myös tiivis yhteistyö seuran hallituksen kanssa. Ilmoittaudu tai anna vinkki seuran puheenjohtajalle saimaan.kameraseura(at)sksl.fi

Pari minuuttia ajastasi valokuvauksen hyväksi

Jos et ole vielä täyttänyt Kopioston valvontavaltakirjaa tee se nyt heti, se on riskitön, helppo ja nopea tapa edistää valokuvausta Suomessa ja varmistaa tukijallemme Finnfotolle merkittävä rooli myös tulevaisuudessa. Saamamme avustukset eivät ole tärkeitä ainoastaan Suomen Kameraseurojen Liitolle vaan myös jokaiselle jäsenseuralle sekä jäsenelle, jos ja kun on tarvetta esimerkiksi koulutuksille, nuorisotoiminnan tukemiseen, valokuvanäyttelyille tai seuran omille kuvausprojekteille.

Jotta Finnfoton rooli olisi vahva jatkossakin, on tärkeää, että jokainen jäsenemme on toimittanut Kopiostolle valvontavaltakirjan: lisätietoa ja täyttöohjeita saat täältä.

Jos olet valtakirjan jo kertaalleen täyttänyt se riittää. Kiitos siitä.