Ajankohtaista

Senioriteatteri muotokuvissa -valokuvanäyttely 25.9. – 20.10.2018

Näyttelyn julkiset avajaiset ovat 26.9.2018 klo 17 – 18.

Senioriteatteri muotokuvissa_MAINOS

Oletko kiinnostunut valokuvakilpailuista?

Olemme avanneet uuden sivuston josta löytyy perustietoa Suomen Kameraseurojen Liiton järjestämistä valokuvakilpailuista sekä kansainvälisestä kilpailutoiminnasta.  Käypä tutustumassa täällä ja hyppää rohkeasti mukaan ja laajenna osaamistasi valokuvakilpailujen kautta. Kannattaa kysellä aiheesta myös seuran Facebook sivulla ja jos kansainvälinen kilpailutoiminta kiinnostaa, niin liity FIAP -kisailijat Facebook ryhmään, jota ylläpitää SKsL.

Aika tilata jokaisen suomalaisen valokuvaajan oma lehti Kameralehti

sksl_banneri-Kamera-lehti-tarjous

Saimaan Kameraseuran jäsenet saavat Kameralehden kestotilauksen vuodelle 2018 hintaan 77 eur  Normaali kestotilaushinta on 94 eur eli hinnasta on höylätty pois yli 18%.

Tee tilauksesi täällä!

Seuran jäsenkirjeet verkossa

Jäsenkirjeet löytyvät nyt myös seuran nettisivuilta kohdasta Toiminta -> Jäsenkirjeet. Jäsenkirjeet lähetetään sähköpostilla ja niissä tiedotetaan jäsenistöä tulevista tapahtumista, joten pidäthän sähköpostiosoitteesi ajantasalla. Mikäli se muuttuu, niin ilmoita uusi osoitteesi seuran sähköpostiin saimaan.kameraseura(at)gmail.com.

Valokuvauksen perusteet teemasivusto avattu

Valokuvauksen perusteet  -tapahtuman oma teemasivu löytyy yläosan valikosta Toiminta – Valokuvauskoulutus – Valokuvauksen perusteet. Sivulta on myös saatavilla tapahtumassa näytetty esitys.

Saimaan Kameraseuran nuorisojaostolle haetaan aktiivista vetäjää!

Jos olet itse tai tiedät jonkun valokuvauksesta innostuneen nuoren 18-30 vuotiaan henkilön, niin kameraseuran nuorisoryhmä kaipaa tällä hetkellä aktiivisen asenteen omaavaa henkilöä vetämään nuorisojaoston toimintaa. Rooliin kuuluu myös tiivis yhteistyö seuran hallituksen kanssa. Ilmoittaudu tai anna vinkki seuran puheenjohtajalle saimaan.kameraseura(at)sksl.fi

Pari minuuttia ajastasi valokuvauksen hyväksi

Jos et ole vielä täyttänyt Kopioston valvontavaltakirjaa tee se nyt heti, se on riskitön, helppo ja nopea tapa edistää valokuvausta Suomessa ja varmistaa tukijallemme Finnfotolle merkittävä rooli myös tulevaisuudessa. Saamamme avustukset eivät ole tärkeitä ainoastaan Suomen Kameraseurojen Liitolle vaan myös jokaiselle jäsenseuralle sekä jäsenelle, jos ja kun on tarvetta esimerkiksi koulutuksille, nuorisotoiminnan tukemiseen, valokuvanäyttelyille tai seuran omille kuvausprojekteille.

Jotta Finnfoton rooli olisi vahva jatkossakin, on tärkeää, että jokainen jäsenemme on toimittanut Kopiostolle valvontavaltakirjan: lisätietoa ja täyttöohjeita saat täältä.

Jos olet valtakirjan jo kertaalleen täyttänyt se riittää. Kiitos siitä.

Tietoa käynnissä olevista kuvakilpailuista

Seuran Vuoden Kuvaaja meriittejä varten kannattaa perehtyä kisasivuihin täällä.