Tapahtumakalenteri

Saimaan Kameraseuran nuorisojaostolle haetaan aktiivista vetäjää!

Jos olet itse tai tiedät jonkun valokuvauksesta innostuneen nuoren18-27 vuotiaan henkilön, niin kameraseuran nuorisoryhmä kaipaa tällä hetkellä aktiivisen asenteen omaavaa henkilöä vetämään nuorisojaoston toimintaa. Rooliin kuuluu myös tiivis yhteistyö seuran hallituksen kanssa. Ilmoittaudu tai anna vinkki seuran puheenjohtajalle jukka.kosonen(at)pp.inet.fi

Lähitulevaisuuden ja menneillä olevia tapahtumia

Tietoa käynnissä olevista kuvakilpailuista

Seuran Vuoden Kuvaaja meriittejä varten kannattaa perehtyä kisasivuihin täällä.

Huhtikuun jäsenilta 21.4.2015 klo 18 – 21

Huhtikuun jäsenillassa perehdymme nude-valokuvauksen maailmaan mm. seuran järjestämistä työpajoista saatujen kokemuksien kautta. Nähtävillä myös työpajoissa otettuja valokuvia. Mikäli et ennen ole aiheeseen perehtynyt, niin rohkeasti mukaan. Saatat yllättyä mitä laadukas nudekuvaus tarkoittaa.

Paikkanahan on Kaakkois-Suomen Valokuvakeskus, Galleria Pihatto, Valtakatu 80, 53100 Lappeenranta (Käynti Kaukaankadun puolelta)

Tervetuloa!

Huhtikuun tekniikkailta 28.4.2015 klo 18:00

”Rastikoulutusta” aloitteleville kuvaajille.

Huhtikuun tekniikkaillassa on tarjolla neuvoja ja opastusta aloitteleville kuvaajille, ja miksi ei myös kertausta pidemmälle ehtineille. Opastusta annetaan neljässä osa-alueessa:

1. Liikkeen kuvaaminen, tarkennusmoodit, Jaakko Moisio
2. Valotuksen korjailu/mittaus, Seppo Toivari
3. Muotokuvauksen perusteet/sommittelu miljöössä, Tommi Joutjärvi
4. Kameran salamalaitteen käyttö, Sami Auvinen

Kaikki neljä ”rastia” pidetään Kaakkois-Suomen Valokuvakeskuksessa, Galleria Pihatossa tai sen pihapiirissä. Käydään pienissä ryhmissä rastit läpi, ja yhdelle rastille on aikaa n. 30min. Jos sattuu satamaan kaatamalla, niin käydään asioita läpi sisällä soveltuvin osin.

Tervetuloa!

Saimaan Kameraseuran Vappu Picnic 1.5.2015 klo 12 alkaen

Saimaan Kameraseuran perinteinen Vappu Picnic pidetään tänäkin vuonna Lappeenrannan Linnoituksessa keskustan puoleisilla valleilla 1.5. klo 12 alkaen. Kameroiden määrästä lienee helppo tunnistaa oikea seurue ;-)

Kaikki jäsenet niin kaksi- kuin nelijalkaisine seuralaisineen ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.Näkemisiin vaikka taivaalta sataisi mitä!

Iltapäivä valokuvan merkeissä 9.5.2015 klo  14:00 alkaen

Kaakkois-Suomen Valokuvakeskus ja Saimaan Kameraseura järjestävät yhdessä iltapäivätapaamisen Valokuvaaja Jussi Aallon kanssa Galleria Pihatossa lauantaina 9.5.2015 klo 14:00 alkaen.

Klo 16:00 alkaen halukkaat voivat osallistua omakustanteiselle karjalanpaistille Lappeenrannan Ruustinnassa, Pihaton kupeessa. Osallistujien määrästä riippuen ruokailun hinta on n. 30-50 eur/hlö) Varausta varten sitovat ilmoittautumiset 30.4.2015 klo 12:00 mennessä joko Jukka Kososelle (040 865 1362) tai Tatu Kososelle (050 584 5896).

Ruokailun jälkeen siirrymme takaisin Galleria Pihattoon keskustelemaan valokuvauksesta ja katselemaan kuvia.

Jussi on myös pitkän linjan Blipfotoilija ja innokas tapaamaan myös muita blippaajia.

Kaikki tapahtumat:

Olemme perustaneet myös Saimaan kameraseuran oman Facebook-ryhmän, jonka kautta saa ajankohtaista tietoa seuran tapahtumista. Jos olet Facebook-käyttäjä, niin liity ihmeessä mukaan!