Tapahtumakalenteri

Saimaan Kameraseuran nuorisojaostolle haetaan aktiivista vetäjää!

Jos olet itse tai tiedät jonkun valokuvauksesta innostuneen nuoren 18-27 vuotiaan henkilön, niin kameraseuran nuorisoryhmä kaipaa tällä hetkellä aktiivisen asenteen omaavaa henkilöä vetämään nuorisojaoston toimintaa. Rooliin kuuluu myös tiivis yhteistyö seuran hallituksen kanssa. Ilmoittaudu tai anna vinkki seuran puheenjohtajalle saimaan.kameraseura(at)sksl.fi

Pari minuuttia ajastasi valokuvauksen hyväksi

Jos et ole vielä täyttänyt Kopioston valvontavaltakirjaa tee se nyt heti, se on riskitön, helppo ja nopea tapa edistää valokuvausta Suomessa ja varmistaa tukijallemme Finnfotolle merkittävä rooli myös tulevaisuudessa. Saamamme avustukset eivät ole tärkeitä ainoastaan Suomen Kameraseurojen Liitolle vaan myös jokaiselle jäsenseuralle sekä jäsenelle, jos ja kun on tarvetta esimerkiksi koulutuksille, nuorisotoiminnan tukemiseen, valokuvanäyttelyille tai seuran omille kuvausprojekteille.

Jotta Finnfoton rooli olisi vahva jatkossakin, on tärkeää, että jokainen jäsenemme on toimittanut Kopiostolle valvontavaltakirjan: lisätietoa ja täyttöohjeita saat täältä.

Jos olet valtakirjan jo kertaalleen täyttänyt se riittää. Kiitos siitä.

Lähitulevaisuuden ja menneillä olevia tapahtumia

Tietoa käynnissä olevista kuvakilpailuista

Seuran Vuoden Kuvaaja meriittejä varten kannattaa perehtyä kisasivuihin täällä.

Marraskuun tekniikkailta keskiviikkona 30.11.2016 klo 18:00

Marraskuun tekniikkailta siirtyy taas päivällä myöhemmäksi, Valokuvakeskuksen joulukuun näyttelyn siirtyneistä avajaisista johtuen. Illan ohjelmassa perehdytään käytännössä valokuvien tuomarointiin, kun saimme kunnian toimia Pieksämäen Kamerat ry:n vuosikilpailun tuomareina. Annamme samalla palautteet jokaiseen kuvaan.

Paikkana tietenkin Kaakkois-Suomen Valokuvakeskus/Galleria Pihatto, Kaukaankatu 2, 53130 LAPPEENRANTA.

Tervetuloa!

Joulukuun jäsenilta/pikkujoulut tiistaina 20.12.2016 klo 18:00

Joulukuun ja vuoden viimeinen jäsenilta pidetään perinteisesti seuran lahjattomien pikkujoulujen merkeissä. Illan ohjelmassa on:

  • GP-3 kisan kuvien katsominen sekä sen tulokset
  • Vuoden kuvaajan nimeäminen
  • Vuoden näyttelykuvaajan nimeäminen

Paikkana Kahvila Majurska, Kristiinankatu 1, 53900 LAPPEENRANTA.

Tervetuloa!

Kaikki tapahtumat:

Olemme perustaneet myös Saimaan kameraseuran oman Facebook-ryhmän, jonka kautta saa ajankohtaista tietoa seuran tapahtumista. Jos olet Facebook-käyttäjä, niin liity ihmeessä mukaan!

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna