Tapahtumakalenteri

Tiedote Saimaan kameraseuran jäseniltojen kokoontumistiloista

(Julkaistu 5.9.2014)

Kaakkois-Suomen Valokuvakeskuksen muuttaessa uuteen paikkaan vuoden 2015 alusta lähtien, on nykyiset tilat irtisanottu 1.10.2014 alkaen. Saimaan kameraseura kokoontuu Syyskuussa Suomen Meripelastusseura, Etelä-Saimaa ry:n tiloissa, Lappeenrannan Rapasaaressa osoitteessa Pikisaarenkatu 21, 53900 Lappeenranta. Paikan sijainti on erinomainen ja mm. parkkipaikkoja löytyy reilusti välittömästä läheisyydestä.

Lähitulevaisuuden ja menneillä olevia tapahtumia

Syyskuun tekniikkailta 30.9.2014 klo 18:00 alkaen

Illan teemana on filmikameralla kuvaamisen perusteet. Oppaana tällä matkalla on Hannu Rissanen. Halukkaille annetaan lainaan seuran filmikamera. Filmirullat tilataan tapahtuman jälkeen halukkaille. Loppuvuoden aikana järjestetään viikonloppukurssi filmien kehittämiseksi. Tämä tilaisuus kannattaa hyödyntää mm. vuoden viimeistä GP-3 kisaa silmälläpitäen, jossa on vedossarja.

 World Wide Photowalk / Lokakuun kuvakävely 11.10.2014 klo 13:00-16:00

Lahtöpiste Katariinan torilla Lappeenrannan Linnoituksessa. Ilmoittaudu virallisesti mukaan, niin voit osallistua kävelyn tiimoilta järjestettävään valokuvakilpailuun. Toki mukaan voi tulla ilmankin.

Ilmoittaudu täällä.

 

 

 

 

 

 

Kaikki tapahtumat:

Olemme perustaneet myös Saimaan kameraseuran oman Facebook-ryhmän, jonka kautta saa ajankohtaista tietoa seuran tapahtumista. Jos olet Facebook-käyttäjä, niin liity ihmeessä mukaan!