Tapahtumakalenteri

Saimaan Kameraseuran nuorisojaostolle haetaan aktiivista vetäjää!

Jos olet itse tai tiedät jonkun valokuvauksesta innostuneen nuoren18-27 vuotiaan henkilön, niin kameraseuran nuorisoryhmä kaipaa tällä hetkellä aktiivisen asenteen omaavaa henkilöä vetämään nuorisojaoston toimintaa. Rooliin kuuluu myös tiivis yhteistyö seuran hallituksen kanssa. Ilmoittaudu tai anna vinkki seuran puheenjohtajalle jukka.kosonen(at)pp.inet.fi

Lähitulevaisuuden ja menneillä olevia tapahtumia

Tietoa käynnissä olevista kuvakilpailuista

Seuran Vuoden Kuvaaja meriittejä varten kannattaa perehtyä kisasivuihin täällä.

Talvikauden päättäjäiset 26.5.2015 klo 18 -21

Talvikauden viimeinen jäsenilta on pyhitetty myös kokonaan valokuvalle, kun pääsemme katsomaan ja kuulemaan palautteet sekä keskustelemaan Ylöjärveläisen ystävyysseuramme Kameraseura Mielikuva ry:n raadittamista valokuvistamme teemalla ”Valo”. Illan aikana luovutamme myös 5 kpl Mielikuvan myöntämiä kunniakirjoja vastaanottajilleen.

Paikkanahan on Kaakkois-Suomen Valokuvakeskus, Galleria Pihatto, Valtakatu 80, 53100 Lappeenranta (Käynti Kaukaankadun puolelta)

Tervetuloa viettämään antoisaa iltaa valokuvan merkeissä!

 

Kaikki tapahtumat:

Olemme perustaneet myös Saimaan kameraseuran oman Facebook-ryhmän, jonka kautta saa ajankohtaista tietoa seuran tapahtumista. Jos olet Facebook-käyttäjä, niin liity ihmeessä mukaan!