Esittely   Liity jäseneksi   Yhteystiedot

Rovaniemen kameraseura ry

Rovaniemen kameraseura ry on valokuvauksen harrastajille ja ammattilaisille, sekä valokuvien ystäville tarkoitettu yhdistys. Tarkoituksemme on ylläpitää ja edistää valokuvauksen tasoa, sekä koota asiasta kiinnostuneet henkilöt yhteiseen toimintaan. Tarkoituksena on myös uudistaa ja kehittää kansalaisten käsitystä valokuvataiteesta. Yhdistyksen kotipaikka on Rovaniemi.

Jäsenemme kokoontuvat säännöllisesti tapaamaan toisiaan jäseniltoihin vaihtelevan ohjelman puitteissa. Illoissa kuunnellaan esitelmiä, katsellaan valokuvia ja keskustellaan ajankohtaisista asioista. Ohjelmaamme kuuluu myös koulutusta, esimerkiksi sähköisestä kuvankäsittelystä, valaisusta, sommittelusta ja taidehistoriasta. Kilpailemme myös kuvillamme eri tavoin, järjestämällä seuran sisäisiä kilpailuja ja osallistumalla Suomen Kameraseurojen Liiton näyttelyihin, pidemmälle ehtineet jopa kansainvälisiin näyttelyihin. Myös yhdistyksemme omia näyttelyitä on ollut esillä eri paikoissa. Erilaiset kuvausretket ja näyttelymatkat voivat myös kuulua toimintaamme.

Rovaniemen kameraseura ry on Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n ja sitä kautta myös Suomen valokuvajärjestöjen keskusliitto Finnfoto ry:n ja Fédération Internationale de l'Art Photographique:n jäsen.