Tilaa Kamera-lehti SKsL:n jäsenetuhintaan

SKsL:n jäsenseurojen henkilöjäsenet voivat tilata valokuvauksen kotimaisen erikoislehden tarjoushintaan. Tilaus on aina vuoden määräaikainen ja sisältää myös rajattoman lukuoikeuden Kamera-lehden sähköiseen digilehteen osoitteessa http://www.kamera-lehti.fi .

Voit myös tutustua pelkkään digilehteen ostamalla kuukauden lukuoikeuden alle kympillä: http://kamera-lehti.fi/kauppa/lehdet/e-lehdet/digilehden-lukuoikeus/

MITEN TILAAN KAMERA-LEHDEN JÄSENETUHINTAAN?

Liiton jäsenseuroille on toimitettu syksyllä tilauslomakkeet, tilaukset tulisi tehdä keskitetysti oman seuran kautta. Tarvittaessa lehden voi tilata suoraan Kamera-lehden tilaajapalvelusta. Mainitse tilauksen yhteydessä oma jäsenseurasi.

YKSITTÄISET TILAUKSET VOI TEHDÄ YMPÄRI VUODEN MYÖS NETISSÄ: http://www.kamera-lehti.fi/sksl-tarjous/ (sivulla nähtävissä tämän vuoden tilaushinta).

Yhteistilaukset voi lähettää postitse:

Kamera-lehti
Lastenkodinkatu 5
00180 Helsinki

Sähköpostitse:
tilaajapalvelu (a) kamera-lehti.fi
Fax (09) 694 0166

Kamera-lehdessä tiedotetaan säännöllisesti SKsL:n toiminnasta. Kamera-lehti myös julkaisee mielellään juttuja kameraseuroista ympäri Suomen, joten mikäli teillä on kerrottavana hyvä tarina kuvien kera, olkaa yhteydessä päätoimittaja Asko Vivoliniin, asko.vivolin (at) kamera-lehti.fi.