Osallistu keskusteluun Kamera-foorumilla

Kiinnostaako keskustelu valokuvauksesta tai yleensä kuvallisesta ilmaisusta? Onko sinulla kuva jonka haluaisit näyttää ja saada siitä kommentteja? Onko sinulla uusia ideoita, jotka haluaisist tuoda julki? Askarruttaako sinua jokin asia ja haluaisit vastauksen kysymykseesi? Haluaisitko osallistua foorumin kehitystyöhön?

Jos vastasit ”kyllä” yhteenkään edelläolevista kysymyksistä, niin kaiken haluamasi voit tehdä Kamerafoorumilla. Tällä hetkellä rekisteröityneitä käyttäjiä on jo yli 2300, ja uusia jäseniä liittyy mukaan päivittäin. Tapaat foorumissa valokuvauksesta kiinnostuneita henkilöitä jotka aktiivisesti jakavat mielipiteitään ja kuviaan.

Foorumilla on oma galleriansa, johon voit ladata kuviasi. Sieltä löytyy oma osionsa arvosteltavia kuvia varten, osio erilaisia teemoja varten ja osio kuville joita haluat muuten vain näyttää muille. Myöskään kilpailuja ei ole unohdettu. Joka kuukausi on kilpailu tietystä aiheesta, kaikilla foorumin jäsenillä on mahdollisuus ottaa osaa. Arvostelu tapahtuu äänestämällä ja voittanut kuva liitetään foorumin ”Hall of Fame” galleriaan.

Tule ihmeessä mukaan. Voit laajentaa kameraseuratoiminnassa saamaasi hyvää mieltä ja yhteisöllisyyttä liittymällä foorumin jäseneksi. Se on ilmainen eikä vaadi sinulta yhtään sen enempää kun itse haluat.

Foorumiin on liitetty myös liiton oma osio. Rekisteröitymällä saat sekä luku- että kirjoitusoikeuden liiton osioon, jos et rekisteröidy, pääset vain lukemaan yleistä foorumikeskustelua. Oletko kiinnostunut osallistumaan liiton osion kehitystyöhön? Ole siinä tapauksessa yhteydessä Yki Hytöseen tai foorumin ylläpitoon.

Miten voit liittyä mukaan foorumiin? Se onnistuu osoitteessa http://www.kamerafoorumi.fi/

Loppu on kiinni itsestäsi. Tavataan foorumilla!