Ministerit kiertueella

Naantalissa marraskuussa 2009 kokousväki keskusteli, taas kerran, yhteistyön lisäämisestä kameraseurojen välillä – meitä on suuri joukko ympäri valtakuntaa. Totesimme, että esimerkiksi kursseille on helpompi saada riittävä määrä osallistujia, kun mukaan kutsutaan myös naapurikunnan porukka.

Liiton hallitus tahtoo myös kantaa kortensa kekoon yhteyksien luomisessa: olemme käytettävissänne kokousten esiintyjiksi – meitä saa tilata kilpailuita arvostelemaan, liiton jäseneduista tai kotiseuramme toiminnasta kertomaan, tai muuten vain valokuvauksesta juttelemaan. Huom! Vierailusta ei koidu seurallenne kuluja. Kukin hallituksen jäsen osaa kertoa liiton yleisistä asiosta, mutta jokaisella on myös oma erityisalansa; kukin pystyy tarvittaessa liikkumaan ristiin rastiin suloista Suomenmaata, mutta helpoimmin toki lähialueilla. Näistä tiedoista on ehkä apua, kun suunnittelette kokouksiin vierailijoita:

  • Tapio Karjalainen – puheenjohtaja, FIAP;PSA ja GPU –yhteyksien vastaava Vihdistä, puh 050-2595, email: tapio.karjalainen(a)sksl.fi.
  • Kari Tolonen – toiminnanjohtaja, asemapaikka Lempäälä. Toiminut ammattikuvaajana noin 10 vuotta, mutta nykyisin ei ammattikuvaajana vaan harrastaa sitäkin enemmän. Suomen valokuvajärjestöjen keskusliitto Finnfoto ry:n puheenjohtaja ja Valtion valovataidetoimikunnan jäsen, osaa kertoa, kuinka haetaan valtion rahaa tätä harrastusta tukemaan. Liiton toiminnanjohtajan tehtävän vuoksi mahdollista tulla kertomaan seuroille ihan mitä vain haluatte. Email: toimisto@sksl.fi, puh, 0400 634631.
  • Matti J. Niemi – seuracup- ja esiintyjäpankkivastaava Turusta; puh.050-5533161, email: matti.j.niemi(a)sksl.fi.
  • Reino Havumäki – jäsenvastaava, valokuvaaja Nurmijärveltä (Keski-Uusimaa), email: reino.havumaki (a) sksl.fi, puh. 050 557 1213.
  • Pekka Salminen – koulutusvastaava, sankarihaudat-kuvausprojektin vetäjä, pohjoismaisen yhteistyön vastaava Hyvinkäältä, email: pekka.salminen(a)sksl.fi, puh 040-558 8514.
  • Sakari Mäkelä, nuorisovastaava Järvenpäästä, email: sakari.aleksi.makela (a) sksl.fi, puh. 040 831 6625.
  • Jukka Kosonen – näyttelyvastaava ja FIAP-biennaaleista vastaava Lappeenrannasta; puh 040-865 1362, email: jukka.kosonen(a)sksl.fi
  • Yki Hytönen, tiedotus- ja kotisivuvastaava, kiinnostuksen kohteena muun lisäksi valokuvauksen historia, historiantutkija-tausta, osaa kertoa miten oman seuran historia kootaan, Helsingistä, email: yki.hytonen(a)sksl.fi, 041 5132328.
  • Eero Kukkonen, Circuit- ja tietojärjestelmävastaava Vantaalta, email: eero.kukkonen (a) sksl.fi, puh. 0400 317 314.