Jäsenyys

UPI, United Photographers International on harrastajavalokuvaajien interaktiivista yhteydenpitoa varten vuonna 2007 on perustettu järjestö.  Se haastaa mukaan maailmanlaajuisesti valokuvaajia. Sen jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa tai 70 euroa kolmelta vuodelta. Tähän otetaan henkilöjäseniä, ja mukaan toivotaan myös suomalaisia, joita jäsenluettelossa on tällä hetkellä 29.

Contact address: info(at)upiphoto.com , mutta yhteyshenkilönä Suomessa toimii tapio.karjalainen(at)sksl.fi

Kysy Tapiolta jäsenkaavaketta ja tule mukaan! Tavoitteena on mm. koota upilaisen kuvista näyttelyjä kiertämään eri maissa.

UPI jakaa myös omia patronage-numeroitaan kansainvälisille näyttelyille ja on luonut näihin osallistuvia varten oman arvonimijärjestelmänsä.

Kuka tahansa voi käydä UPI:n nettisivuilla katselemassa UPI:n jäsenten kuvia, mutta vain UPI-jäsenet voivat äänestää ja kommentoida kuvia.

Kun olet liittynyt UPI:n jäseneksi, saat käyttäjätunnuksen ja linkin, josta voi käydä ensimmäisellä kerralla vaihtamassa  itsellesi helposti muistettavan salasanan. Yleensä käyttäjätunnus on sukunimi.etunimi ja jos olet unohtanut jo vaihtamasi salasanan, klikkaa UPI:n nettisivulla olevaa Request new password -linkkiä.

 

Linkki:

http://www.upiphoto.com/