Jäsenyys

GPU, Global Photographers Union on harrastajavalokuvaajien interaktiivista yhteydenpitoa varten vuonna 2007 on perustettu järjestö.  GPU tunnettiin vuoteen 2015 asti UPI:n (United Photographers International) nimellä. Järjestö haastaa mukaan maailmanlaajuisesti valokuvaajia. Sen jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa tai 70 euroa kolmelta vuodelta. Unioniin voi liittyä vain henkilöjäsenenä, ja mukaan toivotaan myös suomalaisia, joita jäsenluettelossa on tällä hetkellä 29.

Contact address: info(at)gpuphoto.com , mutta yhteyshenkilönä Suomessa toimii tapio.karjalainen(at)sksl.fi

Kysy Tapiolta jäsenkaavaketta ja tule mukaan! Tavoitteena on mm. koota GPUlaisen kuvista näyttelyjä kiertämään eri maissa.

GPU jakaa myös omia patronage-numeroitaan kansainvälisille näyttelyille ja on luonut näihin osallistuvia varten oman arvonimijärjestelmänsä.

Kuka tahansa voi käydä GPU:n nettisivuilla katselemassa sen jäsenten kuvia, mutta vain GPU-jäsenet voivat äänestää ja kommentoida kuvia.

Kun olet liittynyt GPU:n jäseneksi, saat käyttäjätunnuksen ja linkin, josta voi käydä ensimmäisellä kerralla vaihtamassa  itsellesi helposti muistettavan salasanan. Yleensä käyttäjätunnus on sukunimi.etunimi ja jos olet unohtanut jo vaihtamasi salasanan, klikkaa GPU:n nettisivulla olevaa Request new password -linkkiä.

 

Linkki:

http://www.gpuphoto.com/