Ajankohtaista

SKsL lähettää vuosittain 10 kuvan kokoelmat PSA:n (Photocraphic Society of America) Council Challengeen.  Sarjat:  väri- ja mustavalkoinen digisarjat sekä vedossarja. Lähetä kuviasi tyrkylle diginä noin A4-kokoisina sähköpostilla tapio.karjalainen(at)sksl.fi Vuosittain kuvien vastaanottoaika on huhti-toukokuussa. Aihe on vapaa.

SKsL on PSA:n jäsen, mutta PSA on FIAP:sta poikkeava valokuvaharrastajien kansainvälinen järjestö siinä, että sen jäseniksi voivat liittyä sekä kansalliset liitot, paikalliset kameraseurat kuin yksityiset valokuvaajat. Varsinkin jos ajattelet hakea itsellesi myös PSA:n arvonimiä, jäseneksi liittyminen kannattaa.

Jäseneksi voi liittyä PSA:n nettisivujen kautta (vasemmalla oleva linkki Membership). Sen alta löytyy linkki Join PSA – Membership Application.  Sen alta on puolestaan valittava itselle sopiva vaihtoehto:  Outside North America Individual New Membership (yksityiset kuvaajat) tai Outside North America Club New Membership (kameraseurat).  Sekä kuvaajilta että kameraseuroilta kysytään ”Who Referred you to PSA?” eli “Kuka suositellut sinua PSA:lle?” Voit täyttää kohtaan Tapio Karjalainen, joka on SKsL:n kansainvälisten asioiden hoitaja ja itsekin PSA:n henkilöjäsen.

Henkilöjäseneksi liittyvältä kysytään myös “Are you affiliated with a PSA member club?” eli “Oletko jäsenenä jossakin PSA:n jäsenseurassa?”.   Jos oma kameraseurasi ei ole liittynyt PSA:n jäseneksi, voit kirjoittaa riville:  Suomen Kameraseurojen Liitto – The Association of Finnish Camera Clubs  (SKsL on liittynyt PSA:han suomenkielisellä nimellä, mutta käyttää englanninkielistä nimeä kilpailutoiminnassa).

Kun olet täyttänyt jäsenkaavakkeen, voit siirtyä maksamiseen. Maksu tapahtuu luottokortilla. Nuorille ja eläkeläisille jäsenmaksuissa on alennusta.  Jäsenmaksun voi maksaa myös useammalta vuodelta kerrallaan. 55 USA:n dollarin jäsenmaksulla saa kuukausittain hyvätasoisen PSA Journal -lehden kirjekuoressa kotiosoitteeseen.  Jo lehden vuoksi liittyminen kannattaa.

 

Linkki:

http://psa-photo.org/