Teemanäyttely 2017 Helsingissä 

SUOMALAISTEN NYKYELÄMÄ AIHEENA LIITON TEEMANÄYTTELYSSÄ SuomiFinland100-tunnus_sininen_RGB

Suomen Kameraseurojen Liiton perinteinen syksyinen teemanäyttely on vuonna 2017 on poikkeuksellisen juhlava, koska aiheena on satavuotias itsenäinen Suomi. Näyttely toteutetaan joulukuussa Helsingissä, isäntänä Kameraseura ry teemalla ”Elämää 2000-luvun Suomessa”.

Nyt innolla ilmentämään nykysuomalaisuutta! Avaralla teemalla pyritään näyttelyyn, joka laajasti ja monipuolisesti kuvaa kypsän, kehittyneen ja kehittyvän valtion ja sen kansalaisten nykyistä elämää, arkea ja juhlaa, työtä ja vapaa-aikaa, iloja mutta miksipäs ei surujakin.

Kuviesi ei tarvitse olla pelkästään tiukan dokumentaarisia. Voit ilmentää suomalaisuutta vertauskuvinkin. Roland Barthesin sanoin: ”Vain metafora on eksakti”.

Syksyn näyttelystä juhlajulkaisu 

Kameraseura ry yhteistyössä Kamera-lehden kanssa tekee näyttelyluettelosta juhlajulkaisun. Jos sinulla ei ole vielä siihen sopivia suomalaisen talvisen elämän kuvia, kohta sinulla on kiire! – muita vuodenaikoja ehdit vielä tutkailla muutaman kuukauden.

Juhlavia kuvia! Terveisin

Kameraseura ry, Helsinki 

Ks. myös http://www.sksl.fi/?page_id=5179 . Tarkemmista ohjeista tiedotetaan sillä palstalla myöhemmin.