AFK:n 125-vuotisjuhlanäyttely ja luentotilaisuus

 

AFKAmatörfotografklubben i Helsingfors rf (AFK) perustettiin vuonna 1889 ja täyttää tänä vuonna 125 vuotta. Seuran juhlanäyttely ”Kuvapareja 1889+125” on avoinna yleisölle 5.10.2014 – 6.1.2015 Helsingin kaupunginmuseon Lyhtysalissa, Sofiankatu 4, Helsinki. Näyttely koostuu noin 80 valokuvasta, puolet on AFKn arkistosta ja puolet nykyjäsentemme uudemmasta tuotannosta. Näyttelyn idea on ollut että jäsenet ovat voineet tarjota näyttelyyn omia valokuviaan, jotka kuvaajan mielestä jollain tavalla (aihe, kohde, joku kuvan yksityiskohta tms.) liittyvät etukäteen valittuihin arkistokuviin.

 

5.10.2014 klo 10-15, AFK järjestää englanninkielisen luentotilaisuuden, jossa esiintyvät ruotsalainen valokuvaaja, luennoitsija ja opettaja Göran Segeholm, sekä USA:ssa nykyisin asuva englantilainen valokuvaaja Michael Kenna, http://www.michaelkenna.com . Segeholm luennoi aiheesta ”Miten löytää oma valokuvaustyylinsä”. Kenna käsittelee samaa aihetta hänen omasta näkökulmastaan ja näyttää kuvia retrospektiivisesti koko tuotannostaan. Luentotilaisuus on kaikille avoin. Paikka: Musik- och kulturskolan Sandels, Gyllenbergsalen, Topeliuksenkatu 2, Helsinki. Osallistumismaksu 30 euroa, paikkoja rajoitetusti. Ilmoittautuminen ja lisätiedot sähköpostilla: anmalningar@afk.fi.

 

Lämpimästi tervetuloa sekä näyttelyyn että luentotilaisuuteen!