Liiton teemanäyttely 2013 Raumalla

Suomen Kameraseurojen Liiton teemanäyttely järjestetään ensi syksynä Raumalla. Isäntänä toimii Rauman Kameraseura ry. Teemana on tällä kertaa ”Ihminen”. Näyttelyn avajaisia vietetään liiton syyskokousviikonloppuna la 26.10. alkaen klo 14 Rauman kaupunginkirjastossa.

Kuviaan näyttelyyn voivat lähettää kaikki liiton jäsenseurojen jäsenet. Tapahtumaa varten koottu tuomaristo valitsee parhaat kuvat näyttelyyn. Kuvia on mahdollisuus lähettää kolmeen sarjaan: A: vedokset, B: tiedostot sekä C: teokset, joissa valokuvan osuus on oleellinen, mutta jotka eivät sovellu sarjoihin A tai B. Näyttelyä varten lähetettyjen kuvien pitää olla perillä viimeistään pe 6.9. Kuvien tuomarointi tapahtuu seuraavana viikonloppuna 14.-15.9.

Näyttelyyn hyväksytyistä teoksista julkaistaan näyttelyluettelo. Julkaisun saa jokainen kuvaaja, jolla on vähintään yksi hyväksytty teos näyttelyssä. Lisäksi kuvien hyväksyminen ja kuvien saamat kunniamaininnat kartuttavat liiton omia arvonimiä varten kerättäviä hyväksyntäpisteitä.

Syyskokousviikonloppuna järjestetään lisäksi oheisohjelmaa, joka varmistuu myöhemmin. Raumalla yöpymistä silmällä pitäen voi tiedustella majoitusta esimerkiksi hotelli Cumuluksesta.

Teemanäyttelyyn ja muihin avajaisviikonlopun käytännön asioihin liittyviin kysymyksiin vastaa Rauman Kameraseuran puheenjohtaja Marko Seppälä, marko.seppala@iki.fi. Teemanäyttelyn säännöt löytyvät tältä SKSsL:n sivustolta osoitteesta: Näyttelyt -> Vuosi- ja teemanäyttelyt -> Vuosi- ja teemanäyttelyiden säännöt.