Kamerat tanssivat Lappeenrannassa

Lappeenranta Big Band, Saimaan Kameraseura ja Saimaan Seuratanssijat järjestivät 25.1. hyväntekeväisyystapahtuman Tanssivat kamerat, jonka tarkoitus oli kerätä rahaa Kaakkois-Suomen Valokuvakeskukselle. Illan juontajakaksikkona toimivat oman seuran Kirsi Kenakkala ja Kauko Keränen. Illan aikana laitettiin jalalla koreasti Saisetin näyttäessä mallia ja Lappeenrannan Big Bandin soittaessa tanssimusiikkia Marika Höltän ja Jarno Oikkosen toimiessa solisteina. Saimaan Kameraseura toi esille kamera- ja valokuvanäyttelyn. Kolme arvan suosimaa pääsylipun ostajaa saivat valita näyttelyn kuvista haluamansa.

Tapahtumassa jaettiin myös seuran palkinnot ja huomionosoitukset tämän vuoden osalta. Vuoden Kuvaaja -palkinnon 2012 pokkasi toistamiseen seuran sisäisissä kilpailuissa vuoden aikana eniten pisteitä kerännyt Tommi Joutjärvi. Kansainvälisillä ja kansallisilla kuvakilpailuareenoilla menestynyt Kauko Keränen vastaanotti toistamiseen Gunnarin kiertopalkintolautasen. Olli Räty palkittiin hopeisella ansiomerkillä pitkästä, tunnollisesta ja jämptistä työstä seuran hallituksessa ja tapahtumissa. Merkin luovutti liiton puheenjohtaja Reino Havumäki.

Tarkemmin seuran omilla kotisivuilla.
Lisää Seppo Toivarin ottamia kuvia tapahtumasta löydät täältä.

SKsL:n pj Reino Havumäki luovuttaa Olli Rädylle hopeisen ansiomerkin. Vieressä juhlagaalan isä Kauko Keränen, ja taustalla kuvaamassa Tommi Joutjärvi.