Jussi Aallolle SKsL:n kultainen ansiomerkki

Helsinkiläinen Jussi Aalto on kaikille Suomen kameraseuroille tuttu mies. Hän on kouluttanut liiton nimissä lukemattomat määrät kameraseuralaisia eri puolella Suomea, ja muitakin valokuvaajia. Hän on toiminut kouluttajana esim. Taideteollisessa korkeakoulussa, Joutsenon taidekesässä ja Helsingin valokuvakeskuksessa, ollen mm. TaiKin ensimmäinen opettaja yhdessä Matti J. Kalevan kanssa. Liiton suurimman jäsenseuran, helsinkiläisen Kameraseura ry:n puheenjohtajana Aalto toimi vv. 2002-2006.

Suomen Kameraseurojen Liiton korkein, kultainen ansiomerkki luovutettiin Pietarissa 28.12. Jussi Aallolle hänen retrospektiivisen valokuvanäyttelynsä avajaisissa. Näyttely on esillä 17.2.2013 asti Rosfoton galleriassa, Bol. Morskaya 35, kolmas kerros. Kuva: Heli Koso.

SKsL:n hallituksen jäsen Tatu Kosonen kiinnittää kultaisen merkin Jussi Aallon rintapieleen Pietarissa 28.12.2012.


Paikalla oli muitakin suomalaisia blippaajia.