Uusia jäseniä hallitukseen

Suomen Kameraseurojen Liiton syyskokouksessa Hyvinkäällä 7.10. valittiin hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Reino Havumäki (Kameraseura ry, Helsinki) valittiin jatkamaan liiton puheenjohtajana ensi vuonna. Uusina jäseninä aloittavat Yki Hytönen (Kameraseura ry, Helsinki) ja Tapio Karjalainen (Vihdin Kameraseura ry), ja erovuoroisista uudelle toimikaudelle jatkaa Sakari Aleksi Mäkelä (Vantaan Fotokerho ry). Hallituksessa jatkavat myös Antti Sakari Mäkelä (Vantaan Fotokerho ry), Eero Kukkonen (Vantaan Fotokerho ry), Monica Nordling (Kameraseura ry, Helsinki) ja Tatu Kosonen (Saimaan Kameraseura ry, Lappeenranta), jotka eivät olleet erovuorossa.

Hallituksen järjestäytymiskokous päätti lempääläläisen Kari Tolosen jatkavan edelleen liiton toiminnanjohtajana.

Uusi hallitus järjestyi myös valokuvaan. Pöydän ympärillä vas. puheenjohtaja Reino Havumäki, toiminnanjohtaja Kari Tolonen ja kansainvälisen seurayhteistyön koordinaattori Monica Nordling. Takana vas. varapuheenjohtaja Sakari Aleksi Mäkelä, näyttelyvastaava Yki Hytönen, koulutusvastaava Antti Sakari Mäkelä, tietojärjestelmävastaava Tatu Kosonen, circuit- ja seuracupvastaava Eero Kukkonen ja kansainvälisen näyttelytoiminnan vastuuhenkilö Tapio Karjalainen. -Kuva: Leena-Maija Lindqvist