Fotofinlandia-voittaja esillä Karjaan Zebrassa

Karjaalla (Raseborgissa) toimivan Fotocentrum Raseborg Valokuvakeskus rf:n elokuun näyttelynä nähdään lehtikuvaaja Maija Tammen (s. 1985) Fotofinlandia 2011 -kilpailun voittanut kokonaisuus Bingo.Voittajan valinnut päätuomari Dome Karukoski sanoi, että sarja on finalistien sarjoista ainoa, jota hän ei ottaisi seinälleen. Hän korosti kuvien yhteiskunnallista merkitystä, sillä ne pakottavat katsomaan sitä puolta Suomesta, jota ei mielellään haluta nähdä.

Maija Tammi on suomalainen valokuvaaja, joka työskentelee kuvajournalistina sekä valokuva- ja videotaiteilijana Yhdysvalloissa ja Suomessa. Hän valmistui Tampereen yliopiston kuvajournalismin linjalta ja on opiskellut lisäksi Magnum Photos -kuvatoimiston Christopher Andersonin oppilaana New Yorkissa.

Laajemmin Galleri Zebran kotisivuilla.