SKsL:n näyttelyille etsitään järjestäjiä

Suomen Kameraseurojen Liiton jäsenseurat voivat hakea itselleen SKsL:n näyttelyiden järjestämisvuoroa. Näyttelyn järjestäminen on hyvä tapa vahvistaa järjestävän seuran yhteishenkeä, ja samalla mahdollisuus parantaa talkooporukalla sen taloudellista tilannetta. Näyttelyä voi hakea hallitukselle osoitetulla hakemuksella; hakemuksesta on käytävä alustavasti ilmi näyttelyn ajankohta ja näyttelypaikka. Hakemuksen voi toimittaa joko näyttelyvastaavalle tai liiton toimistoon 30.9.2012 mennessä, ja teemanäyttelyn järjestäjä saa yleensä valita itse teeman (hallitus tosin vahvistaa sen). SKsL myös tukee järjestäjää taloudellisesti.

Nyt varattuna ovat seuraavat näyttelyt: Vuosinäyttely 2013 on vahvistettu ylöjärveläiselle Kameraseura Mielikuva ry:lle ja teemanäyttely 2013 Rauman Kameraseura ry:lle. Vuosinäyttely 2014 on varattu haminalaiselle Ympyräkamerat ry:lle, mutta teemanäyttely 2014 olisi vapaana. Vuosinäyttely 2015 on myös vapaana, mutta teemanäyttely 2015 on varattu Varkauden Kameraseura ry:lle. Viimeinen varaus koskee vuosinäyttelyä 2016, jonka on varannut lappeenrantalainen Saimaan Kameraseura ry.

Tarkemmin, ks. Näyttelyt -> Vuosi- ja teemanäyttelyt -> Näyttelyiden järjestäminen
SKsL:n näyttelysäännöt, ks. Näyttelyt -> Vuosi- ja teemanäyttelysäännöt

Vuosinäyttely oli Lappeenrannassa viimeksi 2006, ja jo taas vuodeksi 2016 Saimaan Kameraseura ry yrittää omia sen itselleen. 😉