Pohjanmaan kesänäyttely

Pohjanmaan Valokuvakeskus esittelee galleriassaan Lapualla näyttelyn Pikkusen häjymmissä pidoissa – ristihin rastihin rintehiä, sarkoja siksakkihin. Näyttely on esillä 27.6.-26.8. ja siinä on mukana myös monia tuttuja nimiä pohjanmaan kameraseurojen aktiivijäsenistöstä.

Näyttelyssä on esillä noin puolet Helsingissä Sanomatalossa näytteillä olleista kuvista, eli 33 kuvaa 30 valokuvaajalta: Virpi Savunen, Lapua; Veikko Hemminki, Seinäjoki; Päivi Aila, Lapua; Eetu Sillanpää, Vaasa; Harri Toivola, Seinäjoki; Jussi Asu, Seinäjoki; Ulla Nikula, Kälviä; Michael Neunstedt, Kokkola; Jyrki Portin, Kokkola; Tuija Kotka-Ritavuori, Alavus; Kimmo Kujanpää, Seinäjoki; Krista Luoma, Lapua; Hannu Pitkäaho, Pietarsaari; Jukka Kontkanen, Lapua; Veikko Siponkoski, Laihia; Benjam Pöntinen, Lapua; Juha-Pekka Anttila, Alajärvi; Lasse Jokilehto, Seinäjoki; Esa-Matti Åkerberg, Seinäjoki; Raimo Nieminen, Lapua; Jouni Mäkipelto, Lehtimäki; Riitta Veijola, Seinäjoki; Antti-Kalle Levijoki, Alajärvi; Johanna Lammentausta, Seinäjoki; Pekka Latva, Teuva; Sirkka Franttila, Lapua; Ira Erämaa, Lapua; Vesa Rauhala, Seinäjoki; Jukka Tilus, Himanka ja Hannu Paju, Seinäjoki.

Ks. Pohjanmaan valokuvakeskuksen kotisivut.

Kuva: Esa-Matti Åkerberg