Nykyajan kesänäyttely tutkii tamperelaisuutta

Tampereen valokuvakeskus Nykyajan kesänäyttely 2012 levittäytyy koko Tampereen kaupunkitilaan. Arjen huoneet on kuuden valokuvaajan yhteisöllinen ja sosiaalinen valokuvaprojekti, jolla valotetaan tamperelaista ajankuvaa. Projekti on osa Nykyajan 30-vuotisjuhlavuotta ja samalla Pirkanmaan viidennen triennaalin satelliittinäyttely. Työryhmään ovat kuuluneet Juha Allan Ekholm, Eijaa Heikkinen, Auli Heinävä, Maikki Kantola, Mirja Paljakka ja Hans Viebrock.

Ensimmäiseksi teoksia on esillä 16.6. alkaen Galleria Koppelossa ja Finlaysonin alueen seinillä, mutta projektissa tapahtuu läpi kesän. Projektin omilta kotisivuilta löytyy lisätietoja taiteilijoista ja teoksista, sekä tarkemmat näyttelypaikat ja -ajat: http://arjenhuoneet.weebly.com

Hans Viebrock: Outoja hedelmiä