Suomi ja Norja esiintyvät Itävallassa

Feldkirch Festivalin yhteyteen Itävallan Feldkircheniin on FIAP:n rahastonhoitaja Herbert Gmeiner järjestänyt näyttelyn Finland & Norway, jossa on esillä mustavalkoisia muotokuvia sekä Suomesta että Norjasta. Itävaltaan Herbert Gmeinerin valittavaksi lähti Suomesta muotokuvia 19 kuvaajalta yhteensä 53 kuvaa. Näyttely avattiin torstaina 31.5.

Herbert Gmeiner kertoo, että festivaaliorganisaation johtaja, tohtori Anselm Hartmann kiitteli tätä näyttelyä avajaisissa erittäin vaikuttavaksi. Musiikkifestivaalien teemana on tänä vuonna 1900- ja 2000-luvun suomalainen ja norjalainen musiikki. Valokuvanäyttelyssä on suomalais- ja norjalaiskuvaajien ottamien muotokuvien lisäksi myös muutaman itävaltalaisen kuvaajan ottamia muotokuvia Suomesta ja Norjasta.

Avajaisyleisöä Feldkirchenissä

Herbert Gmeinerin avajaisista lähettämä kuva galleriasta. Edestä lukien kuvat: Kari Markovaara: Persona 7, Timo Lähtinen: Little Artist, Heidi Rikala: Ein Alter Mann im Frühling, Tapani Ojanperä: Milla 05962 ja takimmaisena Ilpo Rytkonen: The Finnish Musicians