Nils Nyman kutsuttiin Rauman Kameraseuran kunniajäseneksi

Rauman Kameraseura ry on kutsunut kunniajäsenekseen Nils ”Nisse” Nymanin. Nisse on toiminut mm. Rauman Kameraseuran pitkäaikaisena sihteerinä, varainhoitajana, Viron-matkojen hoitajana ja koulukilpailuiden järjestäjänä.

Valokuvauksen sekatyömies Nissen kuvauskohteita ovat luonnon ja sen ilmiöiden lisäksi olleet perhekuvat, lomamatkakuvat ja muu sellainen näppäily, jota varmaan kaikki ovat harrastaneet, mutta ne valokuvausmielessä tärkeimmät kohteet ovat löytyneet metsästä tai mereltä. Nisse on aina ollut innokas luonnossa liikkuja, ja kamera on ollut itseoikeutettu seuralainen. Mitään yksittäistä inspiraation kohdetta hän ei suostu nimeämään, vaan luonto kokonaisuudessaan on ollut se rakkain kuvauskohde. Aivan viime vuosina Nisse on kiinnostunut myös miljöön ja Vanhan Rauman kuvaamisesta.

Nisse ei ole ollut kilpailuhenkinen omassa kuvausharrastuksessaan eikä ole osallistunut oman seuran ulkopuolisiin valokuvauskilpailuihin. Kuvia katsellessa tulee kuitenkin mieleen, että olisi ehkä kannattanut. 🙂