Nuorisokurssi 25.6.-1.7.

Suomen Kameraseurojen Liitto järjestää 25.6.-1.7.2012 nuorille (n. 16-29 v.) suunnatun valokuvausleirin. Paikkana on luonnonkaunis, Länsi-Uudenmaan Fiskarissa sijaitseva Kisakeskus-urheiluopisto. Kurssilla harjoitellaan rennossa hengessä erityisesti fashion- ja lifestyle-tyyppisten muotokuvien ottamista. Tiedossa on monipuolisia ja luovia tehtäviä viikon joka päivälle. Rantasauna lämmitetään joka ilta. Alueella on erittäin hyvät uintimahdollisuudet hiekkarantoineen ja hyppytorneineen.

Leirin vetäjinä toimivat Nuoret Valokuvaajat -facebook-yhteisön ylläpitäjät, valokuvaajat Pauli Riikonen ja Atte Tanner sekä SKsL ry:n nuorisovastaava, kuvaaja Sakari A. Mäkelä. Mukana kulkevat huippumallimme takaavat, että kuvaamista riittää!

Tarkemmin Koulutus -> Nuorten valokuvausleiri 25.6.-1.7.