Nuorille valokuvaajille avattu uusi sivusto

Nuorisotoiminta on yksi liittomme tärkeimmistä toimialueista – takaahan se kameraseuratoiminnan jatkumisen myös tulevaisuudessa.

Tämän puitteissa Suomen Kameraseurojen Liitto ry on julkaissut uuden, Suomen suurimman nuorille suunnatun valokuvausyhteisön osoitteessa www.nuoretvalokuvaajat.fi.

Sivustolla julkaistaan aktiivisesti nuorekkaita ja kiinnostavia valokuvaukseen liittyviä artikkeleita, behind the scenes -kurkistuksia ammattikuvauksiin, tutoriaaleja, inspiraatioartikkeleita ja alan uutisia. Sivustolla tuodaan lisäksi lahjakkaita nuoria kuvaajia esille viikottaisen kuvakilpailun sekä haastatteluiden myötä.

Nuoret valokuvaajat -yhteisömme järjestää jatkossa nuorille suunnattuja valokuvausleirejä, erilaisia workshopeja, yhteisnäyttelyitä sekä lukuisia muita tapahtumia.

Tavoitteena on lisätä nuorten aktiivisuutta kameraharrastuksessa, ja tarjota jatkossa sivuston kautta kameraseuroille yhteistyömahdollisuuksia kurssien, koulutuksen, näyttelyiden yms. nuorisotoiminnan saralla.

Yhteisömme löytyy myös facebookista osoitteesta www.facebook.com/nuoretvalokuvaajat/, jossa meillä on jo lähes 1500 tykkääjää.

Toivotamme kameraseurojen nuorison ympäri Suomen tervetulleeksi mukaan!

Lisätietoja antaa:

Sakari A. Mäkelä, varapuheenjohtaja, nuorisovastaava / SKsL ry
sakari.aleksi.makela (at) sksl.fi
www.sakarimakela.com

Nuori Kamera 2012 -tulokset julki

Kamera-lehden, SKsL:n ja Nuoret valokuvaajat -facebook-yhteisön yhteisen valokuvakilpailun “Nuori Kamera 2012” tulokset on julkaistu tänään ilmestyneessä Kamera-lehdessä 10-11 / 2012. Kilpailuun osallistui tänä vuonna ennätyksellisesti yli 1300 kuvaa.

Tuomaristolla oli haastava työ valita parhaat kuvat näin lukuisasta inspiroivien ja hyvien kuvien joukosta. Kustakin sarjasta valittiin kolme parasta kuvaa ja lisäksi seitsemän muuta kunniamaininnalle yltänyttä.

Lue artikkeli ja katso voittajakuvat täältä!

Nuorisokurssi 25.6.-1.7.

Suomen Kameraseurojen Liitto järjestää 25.6.-1.7.2012 nuorille (n. 16-29 v.) suunnatun valokuvausleirin. Paikkana on luonnonkaunis, Länsi-Uudenmaan Fiskarissa sijaitseva Kisakeskus-urheiluopisto. Kurssilla harjoitellaan rennossa hengessä erityisesti fashion- ja lifestyle-tyyppisten muotokuvien ottamista. Tiedossa on monipuolisia ja luovia tehtäviä viikon joka päivälle. Rantasauna lämmitetään joka ilta. Alueella on erittäin hyvät uintimahdollisuudet hiekkarantoineen ja hyppytorneineen.

Leirin vetäjinä toimivat Nuoret Valokuvaajat -facebook-yhteisön ylläpitäjät, valokuvaajat Pauli Riikonen ja Atte Tanner sekä SKsL ry:n nuorisovastaava, kuvaaja Sakari A. Mäkelä. Mukana kulkevat huippumallimme takaavat, että kuvaamista riittää!

Tarkemmin Koulutus -> Nuorten valokuvausleiri 25.6.-1.7.