Etelä-Savon näyttelykesä jatkuu

Etelä-Savossa on menossa oikea valokuvanäyttelyiden kesä:

  • Enonkosken koululla (yläaste) on 29.6.-27.7. esillä Pekka Salmen valokuvanäyttely Veetään nuottaa, joka esittelee mustavalkoisia ja värikuvia kalanpyynnistä järvillä ja merenrannikolla.
  • Virtasalmen kirjastossa on 1.-31.7. esillä Seppo Hynnisen valokuvanäyttely Tulen jostakin, menen jonnekin, maisemakuvia matkan varrelta.

Ks. myös Useita kesänäyttelyitä Etelä-Savossa (1.6.2012)

Seppo Hynninen

 

Karhunkuvauskurssi Suomussalmella

Martinselkosen karhukuvaukseen on vielä vajaat 10 paikkaa tarjolla aikavälille pe-su 29.6.-1.7. 2012.  Martinselkonen on tuohon aikaan aivan varma paikka saada karhukuvia. Yksikään osallistuja ei voi epäonnistua, jos vain kuvaajan tekniikka toimii! Viime kesän kuvaajat näkivät jokainen kahden vuorokauden aikana yli 20 karhuyksilöä. Pentueitakin on kuvattavissa ollut useampia kahtena viime kesänä.

Ilmoittautumiset ryhmään tehdään Siilinjärven Kamerat ry:n puheenjohtajalle Ilkka Kokkoselle joko sähköpostilla ilkka.olavi.kokkonen@kuopio.fi tai puhelimitse
050 437 1959.  Hinnat:

– Karhuyö: 145 e, sisältää yhden yön isossa kojussa, opastuksen ja eväät.
– Yö ammattikojussa: 160 e. Hinta sisältää eväät.
– Majoitus: 50e 1hh, 30e/hlö 2hh, lisäksi mökkimajoituspaikkoja
– Ruoka: 10e loumas ja päivällinen, 7e aamupala

Useita kesänäyttelyitä Etelä-Savossa

Etelä-Savossa alkaa tänään oikea valokuvanäyttelyiden kesä:

  • Harri Erosen valokuvanäyttely Varkauden vesitornin näköalatasanteen portaikossa 1.6.-12.8.
  • Reino Aholaisen valokuvanäyttely Kuvia Unkarista Heinäveden kirjastossa 1.-29.6. ja Heinäveden kunnan virastotalon aulassa 2.-31.7.
  • Savonlinnan maakuntamuseossa  Savonlinnan oopperajuhlista kertova näyttely vuosien varrelta, kuvaajina Esko Ikonen ja Hannu Luostarinen.